Kezdõlap Regisztráció Ingatlanhírek GY.I.K. Média ajánlat Impresszum Állásajánlat Oldaltérkép
 goodestate.eu Logo

Termékkereső:
 
 Hasznos Linkek
 Szolgáltatásaink
 Média Ajánlatunk

Regisztráció

Magánszemélyeknek

Miért jó ha regisztrál?
Weboldalunk hatékony kihasználásának tulajdonképpen elengedhetetlen feltétele a regisztráció. Belépés után ingyenesen feladhat 2 db ingatlan hirdetést, kérdéseket tehet fel jogászunknak, ingatlan vadász szolgáltatást vehet igénybe.

A regisztráció, és a további szolgáltatások teljesen DÍJMENTESEK!

Tovább a regisztrációhoz

Vállakozásoknak

A GOOD ESTATE Bemutatja: Estate Partnershiptm Network. Az Ingatlanforgalmazók Internetes hálózata
Az Estate Partnership Network célja, hogy Internetes megjelenési felületet nyújtson mindazoknak az ingatlanforgalmazóknak, akik növelni szeretnék látogatottságukat, és érdekeltek nem csak magyar, de idegen nyelvű Internetes forgalomban is. A Good Estate célja összefogni sok kisebb hirdetni vágyó erőforrásait, és hozzáadott Internetes marketing szaktudással kölcsönösen hasznos kapcsolatot kiépíteni és fenntartani azon partnerekkel, akik jövőt látnak az Internetben, mint reklám médiumban.

Az Estate Partnership egyszerű és kényelmes csatlakozási feltételeket biztosít. Amennyiben csatlakozni kíván, accountja megnyitásához mindössze egy percre van szüksége. A teszt account funkcionalitása megegyezik a valódi accountokéval, egyetlen korlátozásként a teszt account publikálást a nyilvános adatbázisba nem teszi lehetővé. A felvitt rekordok "passzív" állapotba kerülnek, és az account átváltása után azonnal aktiválódnak. A teszt account megnyitása semmiféle kötelezettséggel nem jár, és bármikor lezárható.

Próbálja ki szolgáltatásunkat. A regisztráció egy percet vesz igénybe, és teljesen díjmentes.

Amennyiben a teszt accountról szeretne átváltani a következőt kell tennie:

Regisztrációs Díj 5.000 Ft + Áfa

Ezért Ön KORLÁTLAN számú ingatlan hirdetést helyezhet el az oldalon. A regisztrációs díjért legalább* 6 hónapig használhatja rendszerünket térítésmentesen.

Önnek nem kell mást tennie, mint a saját honlapjára elhelyez egy linket, mely az oldalunkra mutat, befizeti bankszámlánkra az összeget és már használhatja is oldalunk szolgáltatásait.

A link szövege:
Eladó ingatlanok, ingatlan árak

Amennyiben további kérdése van, örömmel állunk rendelkezésére a 06-20-4811-987 es telefonszámon.

Üdvözlettel:     Nagy László


*A megadott feltételekkel.

Tovább a regisztrációhoz
Országos ingatlan ajánló: Lakás  Ház  Telek  Nyaraló  Garázs  Üzleti ingatlan  Luxus ingatlan
© 2005-2006. Goodestate Ingatlan Webfejlesztés